• Vitafleur BV
  • Vitafleur BV
  • Vitafleur BV
  • Vitafleur BV
  • Vitafleur BV
Vitafleur BV

Bedrijfsvisie

Wij staan garant voor vitaal telen en gaan op een duurzame en verantwoorde manier om met alle bronnen. Hierdoor beschikken wij over de MPS-A kwalificatie.

Voor onze bloemen
Om voor onze bloemen een optimale groei te realiseren, telen wij weerbare gewassen met behulp van het uitvoeren van de basisprincipes van de groei. Met het oog op een perfecte groei, met inzet van biologische bestrijders en zo weinig mogelijk gebruik van gewasbeschermingsmiddelen en meststoffen, gaan wij terug naar de basisprincipes van de natuur. Op deze manier leveren wij vitale bloemen van topkwaliteit. Gezonde bloemen met een goede diameter, gelijk van sortering en lang houdbaar, dit is wat wij belangrijk vinden en nastreven in al ons handelen.

Voor onze klant
Als klant vindt u bij Vitafleur een frisse, integere en betrouwbare partner die altijd tot het uiterste gaat om aan uw wensen te voldoen. Wij denken met u mee in de keten en leveren maatwerk, zodat uw wensen en behoeften altijd voldaan worden.

Voor onze medewerker
Onze medewerkers zijn de kracht van ons bedrijf. Zolang zij met net zoveel passie en plezier werken als wij zelf, vertaalt zich dit in een optimale kwaliteit van onze bloemen. Daarom bieden wij onze medewerker een gezonde en veilige werkomgeving en hechten wij belang aan het welzijn van de individuele medewerker. Het is niet voor niets dat onze medewerkers gemiddeld ruim 10 jaar werkervaring hebben bij Vitafleur.

Voor onze omgeving
Wij geloven in de basisprincipes van de groei en de natuur. Dit betekent ook dat wij veel aandacht besteden aan een veilig en milieuvriendelijk productieproces. Op een verantwoorde en duurzame manier gaan we om met al onze bronnen en we zijn al sinds de start deelnemer aan MPS (milieu programma sierteelt). Niet voor niets beschikken wij over een MPS-A kwalificatie.

bedrijfsvisie a

Laatste Nieuws

Het is weer tijd voor nieuwe gerbera’s!

Onze kas staat vol kleurrijke, nieuwe gerbera’s die staan te popelen om vele huiskamers weer op te fleuren. Maar ook horecazaken, kantoorruimtes en feestzalen kleuren op na de komst van deze bloem. De gerbera maakt van elke ruimte een vrolijke en plezierige plek!

Nieuwe bijzondere soorten
Ons assortiment telt maar liefst 34 gerberasoorten waarvan weer een groot aantal nieuw bijzondere rassen. Ons assortiment is aangevuld met Baila, Bison gold, Liquido, Navy en Sandero. Tevens hebben we een aantal gerbera specials toegevoegd: Couscous, Knight rider, Maga, Rhea, Velluto en Yarayara. Stuk voor stuk bijzondere, kleurrijke bloemen met ieder haar eigen charme.  

Gerbera’s om intens van te genieten. Onze nieuwe soorten zijn vanaf 7 augustus verkrijgbaar!  

Meld u aan voor de nieuwsbrief
  1. Naam(*)
    Ongeldige invoer
  2. E-mail adres(*)
    Ongeldige invoer

Vitafleur

Grote Blerickse Bergenweg 15
5927 PB Venlo
icon-phone +31 (0) 77 38 29 518
icon-fax +31 (0) 77 38 75 638
icon-mailgerbera@vitafleurbv.nl

Social media

facebookVolg ons ook op Facebook!

  Vitaal-telen logo-final  Combi-vignet MPS-GAP-SQ-A-601084  colouredbygerbera