• Vitafleur BV
 • Vitafleur BV
 • Vitafleur BV
 • Vitafleur BV
 • Vitafleur BV
Vitafleur BV

Bloemist

Hebben we uw interesse in onze bloemen gewekt? Onze mini gerbera’s worden verkocht door verschillende handelaren en cash & carry’s! Vraag er naar bij uw leverancier!Door de kwaliteit en houdbaarheid van onze mini gerbera’s worden onze bloemen vaak gebruikt voor bloemenshows. Om deze goede houdbaarheid te garanderen, is een goede verzorging noodzakelijk. Houd bij het verzorgen van uw mini gerbera’s rekening met de volgende aandachtspunten:

 • Zet de bloemen altijd in schoon water met een houdbaarheidsproduct in een schone emmer/vaas;

 • Grote temperatuurschommelingen, een vochtige omgeving en direct zonlicht hebben een negatieve invloed op de houdbaarheid.

Als u deze punten volgt en met liefde voor de bloemen zorgt, is de mini gerbera een prachtige en veelzijdige bloem die goed te verwerken is en die vele verwerkingsmogelijkheden biedt.

Boeket bewerkt verkleind

Laatste Nieuws

Het is weer tijd voor nieuwe gerbera’s!

Onze kas staat vol kleurrijke, nieuwe gerbera’s die staan te popelen om vele huiskamers weer op te fleuren. Maar ook horecazaken, kantoorruimtes en feestzalen kleuren op na de komst van deze bloem. De gerbera maakt van elke ruimte een vrolijke en plezierige plek!

Nieuwe bijzondere soorten
Ons assortiment telt maar liefst 34 gerberasoorten waarvan weer een groot aantal nieuw bijzondere rassen. Ons assortiment is aangevuld met Baila, Bison gold, Liquido, Navy en Sandero. Tevens hebben we een aantal gerbera specials toegevoegd: Couscous, Knight rider, Maga, Rhea, Velluto en Yarayara. Stuk voor stuk bijzondere, kleurrijke bloemen met ieder haar eigen charme.  

Gerbera’s om intens van te genieten. Onze nieuwe soorten zijn vanaf 7 augustus verkrijgbaar!  

Meld u aan voor de nieuwsbrief
 1. Naam(*)
  Ongeldige invoer
 2. E-mail adres(*)
  Ongeldige invoer

Vitafleur

Grote Blerickse Bergenweg 15
5927 PB Venlo
icon-phone +31 (0) 77 38 29 518
icon-fax +31 (0) 77 38 75 638
icon-mailgerbera@vitafleurbv.nl

Social media

facebookVolg ons ook op Facebook!

  Vitaal-telen logo-final  Combi-vignet MPS-GAP-SQ-A-601084  colouredbygerbera