• Vitafleur BV
  • Vitafleur BV
  • Vitafleur BV
  • Vitafleur BV
  • Vitafleur BV
Vitafleur BV

Handelaar

(Dag)handelaren en exporteurs
Een groot deel van onze mini gerbera’s verkopen wij via bemiddeling aan (dag)handelaren en exporteurs. Niet alle afnemers hebben dezelfde wensen en behoeften, dat begrijpen wij maar al te goed. Om wel alle afnemers een oplossing te bieden voor hun wensen, hebben wij ons gespecialiseerd in maatwerk. Heeft u speciale wensen (bijvoorbeeld over het aantal bloemen per bos of over de verpakking), neem dan gerust contact met ons op. Wij denken heel graag met u mee! Wij garanderen de beste kwaliteit en versheid van onze gerbera’s en wij leveren onze bloemen op water of in de gerberabox.

De gerberabox
De gerberabox combineert de voordelen van bloemen op water met de bescherming van een doos. Het doorzichtige venster maakt de bloemen goed zichtbaar en de verpakkingseenheid van 20 bloemen per box (80 bloemen per emmer) maakt het mogelijk kleine eenheden aan te bieden. De gerberabox leveren wij uitsluitend op bestelling.    

Veiling Rhein-Maas in Herongen
Naast verkoop via bemiddeling aan (dag)handelaren en exporteurs, leveren wij dagelijks onze mini gerbera’s aan de veiling Rhein-Maas in Herongen.

Verpakking verkleind

 
 

Laatste Nieuws

Het is weer tijd voor nieuwe gerbera’s!

Onze kas staat vol kleurrijke, nieuwe gerbera’s die staan te popelen om vele huiskamers weer op te fleuren. Maar ook horecazaken, kantoorruimtes en feestzalen kleuren op na de komst van deze bloem. De gerbera maakt van elke ruimte een vrolijke en plezierige plek!

Nieuwe bijzondere soorten
Ons assortiment telt maar liefst 34 gerberasoorten waarvan weer een groot aantal nieuw bijzondere rassen. Ons assortiment is aangevuld met Baila, Bison gold, Liquido, Navy en Sandero. Tevens hebben we een aantal gerbera specials toegevoegd: Couscous, Knight rider, Maga, Rhea, Velluto en Yarayara. Stuk voor stuk bijzondere, kleurrijke bloemen met ieder haar eigen charme.  

Gerbera’s om intens van te genieten. Onze nieuwe soorten zijn vanaf 7 augustus verkrijgbaar!  

Meld u aan voor de nieuwsbrief
  1. Naam(*)
    Ongeldige invoer
  2. E-mail adres(*)
    Ongeldige invoer

Vitafleur

Grote Blerickse Bergenweg 15
5927 PB Venlo
icon-phone +31 (0) 77 38 29 518
icon-fax +31 (0) 77 38 75 638
icon-mailgerbera@vitafleurbv.nl

Social media

facebookVolg ons ook op Facebook!

  Vitaal-telen logo-final  Combi-vignet MPS-GAP-SQ-A-601084  colouredbygerbera